Bij Stal Sibma kunt u terecht voor het vakkundig keuringsklaar maken van uw paard, africhten onder het zadel en in tuig, in- en verkoop van eersteklas Friese paarden en kleinschalige opfok.

Op dit gedeelte van onze website vindt u hierover specifieke informatie.

piet en rianne

In het nieuws:

Te koop: prachtige drie jaar oude STER hengst

for sale stermare douwe

Deze prachtige hengst ‘Douwe’ heeft de uitstraling en bewegingen waar je maar naar blijft kijken 🤩  Als afstammeling van de beroemde Tsjalle 454 Elite Preferent heeft hij alle kansen om een fantastische sporthorse te worden.

Lees meer...

Stermerrie Zamke gearriveerd in Columbia

zamke columbia frisian horse sold

Na vier weken quarantaine en een transatlantische vlucht is stermerrie Zamke veilig aangekomen bij haar nieuwe eigenaar in Columbia.

Lees meer...

Geweldige KFPS Hengstenkeuring in Leeuwarden!

Afscheid van Jasper 366

Wat een geweldige hengstenkeuring! ❤️ Zoveel emoties en fantastische nieuwe kampioenen ❤️

En vooral nieuwe mensen en oude vrienden ontmoeten. Allemaal met dezelfde passie: het prachtige Friese paard! We hebben fantastische drie dagen gehad in onze stand in Leeuwarden en gaan vandaag verder thuis.

Mensen die op bezoek willen komen om onze sales paarden te ontmoeten of ons om andere redenen te ontmoeten, laat het ons gewoon weten. Onze deuren staan voor u open!

We kijken er naar uit om iedereen het komende jaar weer te zien in onze stal, bij inspectie in NL of in het buitenland of andere gelegenheden.

Bedankt en de KFPS voor een geweldig weekend op de hengstenkeuring!

Felicitaties voor de nieuwe kampioen van Hengstenhouderij Van Manen & family Derksen🎉

En de grootste dank gaat naar de familie Wijma voor 25 jaar Jasper 366 Elite!! Deze hengst heeft een grote plek in ons hart en heeft op een geweldige manier bijgedragen aan waar we vandaag staan ❤️💪

Black Friday

black friday fries paard
#blackfriday

Lees meer...

Carsten fan Stal Sibma geselecteerd voor performance-test

carsten fan stal sibma selected

Zo trots op onze Carsten fan Stal Sibma die geselecteerd is voor de performance-test in januari. We hebben genoten van de reis met hem en nu heeft Carsten onze stallen verlaten om zijn eigen reist te maken met een andere familie! Wij wensen hem het allerbeste.

Lees meer...
 

logo aequor logo fnrs logo vvp