Selecteer de taal

logo facebooklogo instagram klein

U kunt bij ons terecht voor het vakkundig laten africhten van uw Friese merrie, hengst of ruin. We kunnen de paarden beleren onder het zadel en aangespannen.

Door onze jarenlange ervaring kennen we het belang van een goed fundament tijdens het africhten. Bij Stal Sibma werken we met de paarden vanuit rust, respect en vertrouwen. Dit betekent in de praktijk dat we de paarden de tijd geven te wennen aan alle nieuwe indrukken voordat we een vervolgstap zetten in het beleren. Zo zorgen we voor een basis van vertrouwen die het paard de rest van zijn leven meeneemt.

Voordat uw paard met u mee naar huis gaat, komt u een aantal keren zelf rijden of mennen onder begeleiding zodat uw paard en u alvast aan elkaar kunnen wennen voordat u in een, voor het paard nieuwe, andere omgeving aan de slag gaat.

Het is ook mogelijk het africhten te combineren met de training voor een keuring. Zo slaat u twee vliegen in een klap. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen we bij Stal Sibma ervoor zorgen dat het drachtig maken van uw merrie tijdens de trainingsperiode gewoon door kan gaan. De gynaecologie wordt verzorgd door Paardenkliniek Wolvega. Daarnaast werken we samen met alle hengstenhouderijen op het gebied van inseminatie.

 

Nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

logo aequor logo fnrs logo vvp