Selecteer de taal

logo facebooklogo instagram klein

Stal Sibma is gespecialiseerd in het keuringsklaar maken van Friese merries en hengsten. De resultaten van de paarden die bij ons in training hebben gestaan, spreken daarbij voor zich. Al vele kampioensmerries en goedgekeurde hengsten zijn door ons getraind en voorgebracht op de keuringen. U komt ons tegen op nagenoeg alle keuringen binnen Nederland. Daarnaast zijn we ook op een aantal buitenlandse keuringen actief.

Bij het keuringsklaar maken komt meer kijken dat het netjes wassen en oppoetsen van uw paard, namelijk het trainen, toiletteren en voeren van het paard op zo’n manier dat zijn sterke punten worden benadrukt en zijn minder sterke punten worden verbeterd. Het correct voorbrengen van uw paard op de keuring vormt het sluitstuk. Om te voorkomen dat uw paard op de keuring voor verrassingen komt te staan, wordt de keuringsprocedure tijdens de trainingsperiode geoefend.

Foto's: Johanna Faber, Ingrid Truijens, Karin Sevink, fokvereniging Het Friese Paard Zuid-Nederland

 Keuringsklaar maken Keuringsklaar maken Keuringsklaar maken Keuringsklaar maken Keuringsklaar maken Keuringsklaar maken Keuringsklaar maken Keuringsklaar maken Keuringsklaar maken

 

Nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

logo aequor logo fnrs logo vvp