Selecteer de taal

logo facebooklogo instagram klein

Bij Stal Sibma kunt u terecht voor het vakkundig keuringsklaar maken van uw paard, africhten onder het zadel en in tuig, in- en verkoop van eersteklas Friese paarden en kleinschalige opfok.

Lubbert is echt een superbrave Friese ruin. Hij is een ware allemansvriend! Lubbert heeft een vriendelijke, kalme uitstraling. Hierdoor is het erg prettig om met hem bezig te zijn. En hij is ook nog...

Jitse Jan is een ontzettend leuke hengst met enorm veel rasuitstraling. Hij valt direct op door zijn expressieve hoofd, gitzwarte kleur en prachtige behang.

Nynke is een hele luxe sportief gebouwde merrie. Ze valt op door haar attente en nieuwsgierige uitstraling.

Olke is een imposante stoere Friese hengst. Hij is groot met veel rasuitstraling, je kunt echt niet om hem heen want Olke is een echte eyecatcher. En als hij vrij mag bewegen, maakt hij zich door...

Jeppe Lyckle is echt een hele knappe, grote ruin! Hij valt echt op met zijn geweldige rasuitstraling en een hoofdje om verliefd op te worden. En dan heeft Jeppe Lyckle ook nog eens een mooie...

Mette is een stoere merrie. Ze valt op door haar mooie halsvorm en aansprekende hoofd. In beweging valt Mette vooral op door haar lenige draf.

Als je fokkerij, sport en een gouden karakter zoekt in een Friese merrie uit een van de bekendste fokkerijen binnen het KFPS, dan is Nineke de perfecte combinatie!

Mare is een hele fraaie aansprekende STER merrie. Met haar expressieve hoofd en gitzwarte kleur trekt ze direct de aandacht.

Okje is een hele lieve aanhankelijke merrie, een echt familiepaard!

Nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid