Selecteer de taal

logo facebooklogo instagram klein

kendra fan Stal Sibma IBOP 80.5 ptAanlegtesten voor sport zoals IBOP en ABFP nemen binnen het Koninklijk Friesch Paarden Stamboek een prominente plek in. Goede resultaten in deze testen wegen mee bij keuringsresultaten en zijn zelfs een voorwaarde voor Kroon of Model verklaring.

Een goede voorbereiding is daarom van belang! Samen met u bekijken we welke aanlegtest het beste aansluit bij het karakter en de mogelijkheden van uw paard.

ABFP:

Bij Stal Sibma kunt u terecht voor een vakkundige voorbereiding van uw paard op de ABFP test. Wij zorgen ervoor dat uw paard beschikt over de benodigde basis in africhting en een toereikende fysieke conditie die er voor zorgen dat het een goede start kan maken in de test. Want een goed begin is het halve werk!

IBOP:

Voor een IBOP test brengt u uw paard langer in training. We verzorgen niet alleen de voorbereiding, maar ook de presentatie tijdens de IBOP zelf (uitsluitend onder het zadel). We staan in nauw overleg met u over de voortgang van uw paard in aanloop naar de geplande IBOP datum. Niet alleen zorgen we ervoor dat u wordt ontzorgd, u bent ook zeker van een optimale voorbereiding volledig afgestemd op uw paard.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier op deze site of door te bellen naar +31 (0) 6271 52 867 (Piet Sibma).

Een greep uit de behaalde resultaten:

ABFP:

  • Sinne van Stal Lagevoort MODEL 77 pt AA
  • Zita fan Steendans MODEL 77 pt AA
  • Wiard S STER 79 pt AA
  • Doutzen fan Stal Sibma STER 78,5 pt AA

IBOP:

  • Isann van Braukhusen KROON 91 pt AAA
  • Kendra fan Stal Sibma STER 80,5 pt AA
  • Linde fan Stal Sibma KROON 84 pt AAA

Foto's: Johanna Faber

IBOP & ABFP IBOP & ABFP IBOP & ABFP

Nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

logo aequor logo fnrs logo vvp