Selecteer de taal

logo facebooklogo instagram klein

Manegepaarden No-Limit en Rianne van Stal Sibma  met pensioenStal Sibma koestert haar paarden en pony’s en kiest ervoor om de paarden die niet meer mee kunnen doen in de manegelessen officieel met pensioen te laten gaan.
 
In 2017 zijn No Limit en Rianne met pensioen gegaan bij de Stichting Opvang Oude Manegepaarden en -pony’s in Friesland. Daar kunnen ze de rest van hun leven samen doorbrengen en worden ze fantastisch verzorgd. Deze stichting is volledig afhankelijk van giften en donaties, wordt daarom ook donateur en kijk op www.pensioenpaard.nl hoe je donateur kunt worden. Op de foto rechts hebben we op de Open Dag afscheid genomen van No Limit en Rianne.
 
De fantastische Spencer is in 2017 op 26 jarige leeftijd ook met pensioen gegaan. Spencer is van de familie Engels en zij hebben voor hem een mooie plek gevonden waar hij van zijn oude dag kan genieten.

Emiel heeft in 2019 afscheid genomen van onze manege. Hij was toen 23 jaar. Inmiddels staat hij bij een fijn gezin waar hij de beste vriendjes is met een lieve Friese merrie. 

Palermo is sinds het voorjaar van 2020 gepensioneerd. Met zijn 26-jarige leeftijd werd het tijd om een stapje terug te doen. Hij mag bij Stal Sibma genieten van zijn oude dag!

Nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

logo aequor logo fnrs logo vvp