Geboren: 17.02.2017
Afstamming: Maurits 437 Sport x Dries 421 Sport
Schofthoogte: 1.60m
Predikaat: Veulenboek

 

Dymer is een zoon van de luxe Maurits 437 uit een merrie van rasvererver Dries 421. Met zijn luxe, nobele uitstraling, weelderige behang en sterke bewegingen is Dymer een echte blikvanger! En bovendien heeft Dymer ook nog eens een geweldig karakter: vriendelijk, eerlijk, vrolijk en speels! Hij weet hoe hij een glimlach op je gezicht voor elkaar kan krijgen.

Dymer komt voort uit een bewezen merrielijn. Zijn volle broer werd in 2019 aanwezen voor het KFPS verrichtingsonderzoek voor jonge hengsten.

M Ster

MM Ster Preferent

MMM Ster Preferent

MMMM Ster Preferent

Dymer is geboren en opgegroeid bij Stal Sibma. Zijn hele levenspad is bekend! En tot nu toe is dat een probleemloze weg geweest. Nog nooit was Dymer ziek of geblesseerd. Hij beleerd onder het zadel na 3,5 jarige leeftijd. Dymer is een snelle leerling en weet wat van hem verwacht wordt. Hij is een fijn paard om te rijden met heel veel "gummy" in zijn beweging. We denken dat hij veel potentieel heeft zich te ontwikkelen als goed sportpaard. Op basis van zijn vriendelijke en eerlijke karakter zal hij ook als recreatiepaard een fijne aanwinst zijn.

Dymer heeft geen problemen met dierenarts, hoefsmid of trailerladen.

Voor meer informatie over deze fantastische ruin kunt u contact met ons opnemen.

 

logo aequor logo fnrs logo vvp