Geboren: 09.03.2010
Afstamming: v. Jisse 433 Sport mv. Onne 376 Sport
Schofthoogte: 1.66m
Predikaat: Ster 1e premie

Moederlijn:
M. Model Sport Preferent Prestatie
MM Ster Preferent
MMM Ster Preferent
MMMM Model Preferent

Verwantschap: 17,8%

Buitenkans!! Wil je jouw fokkerij een boost geven, of wil je beginnen als fokker en ben je op zoek naar een topklasse merrie om mee te starten? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Indra STER Sport is een schitterende 1e premie STER Sport merrie uit een van de beste merrielijnen. Met Jisse 433 Sport als vader zijn uitstraling en beweging gegarandeerd. Aan moeders zijde vind je Onne 376 Sport en Feitse 293 Preferent terug waardoor rasuitstraling en beweging ook hier geborgd zijn. Moeder Resa Model Sport Preferent en Prestatie is een uitzonderlijke merrie. Afgelopen jaar werd ze Kroon Juweel, dat betekent dat ze dubbel Preferent is: maar liefst 8 van de 9 nakomelingen werden STER of hoger. Twee dochters zijn Kroon verklaard! Ilana Jede werd op de laatste Centrale Merriekeuring kampioen bij de 4-6 jarige merries.

Indra STER Sport is, naast het 1e premie STER predikaat ook in het bezit van het SPORT predikaat. In haar dressuur carrière was zij Z-dressuur geklasseerd. Bovendien haalde ze een IBOP certificaat met 77 punten. Haar wedstrijdcarriere heeft ze achter zich gelaten, je maakt haar heel blij met een ontspannen ritje in de rijbaan of in het bos. Ze is vlijtig, zoals een echte Jisse merrie, maar wel nuchter.

En alsof dat nog niet alles is: Indra STER Sport verwacht in 2023 een veulen van de kampioenshengst Nane 492 Sport!! Nakomelingen van Nane 492 Sport vallen op in de sport. Het was het een nakomeling van Nane 492 Sport die in 2022 winnaar werd bij de merries in de Friesian Talent Cup en in de tuigrubrieken vind je nakomelingen van Nane 492 terug in de hoogste klasses. Ook in de keuringsbanen presteren de nakomelingen van Nane 492 Sport bovengemiddeld. Beweging en sportaanleg zijn dus zowel via Indra STER Sport en Nane 492 Sport verankerd in het dna!

Indra is vrij van dwerg- en waterhoofdgen.

Stamboekpapiere (klik voor vergroting):

Stamboekpapieren Indra

indra 01indra 02indra 03indra 04indra 05indra 06indra 07indra 08indra 09indra 10indra 11indra 12indra 13

 

 

logo aequor logo fnrs logo vvp