Geboren: 19.03.2017
Afstamming: Uldrik 457 Sport x Doaitsen 422 Sport
Schofthoogte: 1.67m
Predikaat: Veulenboek

 

Fryso is een schitterende zoon van oud kampioen Uldrik 457! Hij heeft alles: een ontzettend lief en eerlijk karakter, prachtige uitstraling met lange manen en sterke bewegingen! Fryso is een vrolijke en ongecompliceerde hengst. Hij toont geen hengstengedrag. Fryso heeft echt een gouden karakter. 

Fryso is geboren en opgegroeid bij Stal Sibma. Zijn moeder is een 1e premie stermerrie (nr. 113 in de toplijst merries van KFPS!) en zij staat bekend om de fijne karakters van haar nakomelingen. Dat haar nakomelingen van goede kwaliteit zijn tonen haar oudste dochter die een Kroon AAA merrie is en een zoon die in de derde bezichtiging van de HK heeft meegelopen.

M Ster

MM Kroon

MMM Ster Preferent

MMMM Model

Fryso wordt onder het zadel getraind en is een geweldig paard om te rijden. Hij heeft geweldig fijne gangen met een hele fijne draf en galop! Hij toont veel potentie voor sport, maar ook als je op zoek bent naar een fijn recreatiepaard zit je met Fryso ook helemaal goed!

Hoefsmid en dierenarts zijn geen probleem voor Fryso. En als je met hem op pad wilt, dan kun je je in je eentje redden met op- en uitladen.

Meer weten over deze fijne hengst? Neem dan gerust contact met ons op.

 

logo aequor logo fnrs logo vvp