Manegepaarden No-Limit en Rianne van Stal Sibma  met pensioenStal Sibma koestert haar paarden en pony’s en kiest ervoor om de paarden die niet meer mee kunnen doen in de manegelessen officieel met pensioen te laten gaan.
 
In 2017 zijn No Limit en Rianne met pensioen gegaan bij de Stichting Opvang Oude Manegepaarden en -pony’s in Friesland. Daar kunnen ze de rest van hun leven samen doorbrengen en worden ze fantastisch verzorgd. Deze stichting is volledig afhankelijk van giften en donaties, wordt daarom ook donateur en kijk op www.pensioenpaard.nl hoe je donateur kunt worden. Op de foto rechts hebben we op de Open Dag afscheid genomen van No Limit en Rianne.
 
De fantastische Spencer is in 2017 op 26 jarige leeftijd ook met pensioen gegaan. Spencer is van de familie Engels en zij hebben voor hem een mooie plek gevonden waar hij van zijn oude dag kan genieten.

Emiel heeft in 2019 afscheid genomen van onze manege. Hij was toen 23 jaar. Inmiddels staat hij bij een fijn gezin waar hij de beste vriendjes is met een lieve Friese merrie. 

Palermo is sinds het voorjaar van 2020 gepensioneerd. Met zijn 26-jarige leeftijd werd het tijd om een stapje terug te doen. Hij mag bij Stal Sibma genieten van zijn oude dag!

Emiel is een ontzettend lieve pony, hij is erg braaf en vindt poetsen en wandelen erg leuk. Hij is erg goed in dressuur, een pony waar je veel van kunt leren! Emiel is ook een fanatieke springer en vindt dat ook erg leuk om te doen. Emiel is een pony geschikt voor zowel jonge als oudere ruiters.
No Limit is inmiddels officieel met pensioen. No-limit is een ontzettend lief paard, hij is dol op aandacht en vind het heerlijk om gepoetst te worden. Hij is nog steeds in het bezit van Stal Sibma en zal dat ook blijven. Middels het pensioenfonds dat we hebben opgericht voor onze lespaarden, kan No Limit van zijn welverdiende en onbezorgde oude dag genieten.
Rianne is een lieve merrie die graag voor je wil werken, ze is erg goed in dressuur en kan ook ontzettend goed springen! Ze vindt aandacht erg leuk, een lekker poetsbeurt op z’n tijd vindt ze dan ook erg fijn. Rianne is geschikt voor de wat oudere ruiter zowel beginner als gevorderd.
Spencer is een erg lieve pony voor de beginnende ruiter. Hij is erg braaf, vindt poetsen erg fijn en is dol op eten! Spencer is goed in dressuur en kan ook een sprongetje. Spencer is geschikt voor de wat jongere ruiter.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Stichting Opvang oude manegepaarden en ponys in Friesland
Stichting Opvang oude manegepaarden en -pony's in Friesland, www.pensioenpaard.nl
logo artilens sponsor stal sibma 500
ArtiLens, hoofdsponsor van het Stal Sibma KNHS Talententeam

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacy beleid

logo aequor logo fnrs logo vvp