Natuurlijk willen we graag dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Hetzelfde willen we ook voor onze paarden en pony’s, ook zij moeten zich prettig en rustig voelen op ons bedrijf. Al onze manegepaarden en pony's hebben hun eigen box, borstelset en harnachement.

Om alvast kennis te maken met de pony’s die wij hebben voor onze rijlessen, onderstaand een foto overzicht.

Afke is een ontzettend lieve merrie, ze vindt aandacht erg leuk en ze is een echte knuffelkont! Afke vindt alles leuk poetsen, knuffelen, buitenrijden noem maar op. Ze is goed in dressuur en kan ook een klein sprongetje. Kortom Afke is een leuk paard voor jong en oud!
Alfred is een lieve en vrolijke pony. Hij is gek op aandacht en vindt het heerlijk als je hem een lekker poetsbeurt geeft. Alfred is goed in dressuur en kan ook nog een sprongetje maken! Alfred is een echte allrounder waar je veel van kunt leren. Alfred is een leuke pony voor beginner tot gevorderd!
Amanda is een paard met veel energie maar ze wil graag voor je werken. Ze vindt het heerlijk om gepoetst te worden, ook buiten rijden vindt ze erg leuk. Ze is goed in dressuur en is ook een erg goede springer! Amanda is een leuk paard voor de wat gevorderde ruiter.
Amber is onze lieve Haflinger merrie, ze is goed met kinderen en dol op aandacht. Amber vindt het heerlijk om gepoetst te worden. Ze is goed in dressuur, springen en ook in voltige! Toch kan ze ook weleens een beetje eigenwijs zijn. Amber is geschikt voor jong en oud, zowel beginner als gevorderde ruiter.
Bella is een ontzettend lieve merrie die graag voor je wilt werken. Ze is dol op aandacht en vindt het heerlijk als je haar een lekkere poetsbeurt geeft. Ze is goed in dressuur maar kan ook een sprongetje maken. Bella is geschikt voor zowel beginners als gevorderde ruiters.
Bliksem is een echte knuffel, hij is ontzettend lief en houdt heel erg van knuffelen. Hij is goed in dressuur, wil graag voor je werken en kan ook een klein sprongetje! Bliksem is een ontzettend leuke pony voor kinderen maar ook voor oudere ruiters!
Da Vinci is een ontzettend lief paard, hij vindt poetsen en knuffelen erg fijn. Hij is goed in dressuur maar kan ook goed springen. Hij is erg braaf in de omgang. Da Vinci is erg geschikt voor de wat oudere ruiter, zowel beginner als gevorderd.
Emiel is een ontzettend lieve pony, hij is erg braaf en vindt poetsen en wandelen erg leuk. Hij is erg goed in dressuur, een pony waar je veel van kunt leren! Emiel is ook een fanatieke springer en vindt dat ook erg leuk om te doen. Emiel is een pony geschikt voor zowel jonge als oudere ruiters.
Indy is één van de jongste paarden op Stal Sibma. Ze is heel nieuwsgierig en moet soms dingen nog leren. Indy vindt het heerlijk als je haar een goede poetsbeurt geeft en komt af en toe ook kijken wat je aan het doen bent. Ze is goed in dressuur en dat vindt ze dan ook leuk om te doen. Indy is geschikt voor zowel jonge als oudere ruiters.
James is een ontzettend lief paard en een echte knuffel. James vindt het heerlijk als hem aandacht en een lekkere poetsbeurt geeft. Hij is erg goed in springen en vindt dit ook heel leuk om te doen. James is geschikt voor de wat gevorderde ruiter.
Kathleen is een erg lieve merrie die dol is op aandacht, een lekker poetsbeurt geniet ze elke keer van. Ze is erg goed in dressuur maar ze is ook een goede springer! Kathleen is erg geschikt voor de beginnende ruiter, maar ook gevorderde ruiters kunnen fijn met haar rijden.
ayleigh is een merrie vol energie, in de lessen is ze dan ook erg energiek. Ze is erg lief en vindt poetsen ook erg leuk. Kayleigh is goed in dressuur en ook een fanatieke springer, een echte allrounder dus! Kayleigh is een leuke pony voor gevorderde ruiters maar ook voor beginners.
Kees is het grootste paard van stal, maar ook ontzettend lief. Kees vindt het heerlijk om gepoetst te worden, ook is hij gek op eten. Kees is helaas niet geschikt voor het springen maar is ondanks dat heel goed in dressuur. Kees is geschikt voor de wat oudere ruiter, zowel beginner als gevorderd.
Mr. Blue is een lieve Tinker, met een prachtig blauw maanoog. Hij is erg nieuwsgierig en kan soms best eigenwijs zijn. Blue vindt het heerlijk als je hem poetst er vertroeteld. Hij is goed in dressuur en kan ook een sprongetje maken. Mr. Blue is geschikt voor zowel beginners als gevorderde ruiters.
Palermo is een echte knuffel, hij is ontzettend lief en dol op aandacht. Hij vindt het heerlijk om geborsteld te worden en wandelen met kinderen vindt hij ook erg leuk! Palermo is goed in dressuur maar is ook een goede springer. Kortom Palermo is een leuke pony voor de wat jongere ruiter.
Quinty is een merrie met pit! Ze heeft veel energie maar wil ontzettend graag voor je werken. Ze is goed in dressuur en een fanatieke springer. Quinty is een leuke allrounder waar je veel van kunt leren. Kortom Quinty is een leuk paard voor jong en oud!
Rianda is een gevoelige merrie met energie maar ze wil graag voor je werken. Ze vindt aandacht erg fijn en geniet ook van elke poetsbeurt die je haar geeft. Rianda is goed in dressuur en kan ook een klein sprongetje. Kortom Rianda is leuk voor beginners maar ook voor gevorderde ruiters!
Saartje is een lieve maar ondeugende Shetlander, ze vindt poetsen en tutten met haar manen erg leuk. Ze vindt een wandeling met jonge kinderen ook heel erg leuk. Saartje is erg goed in springen, ze is erg geschikt voor de wat jongere ruiter.

Agenda

Stichting Opvang oude manegepaarden en ponys in Friesland
Stichting Opvang oude manegepaarden en -pony's in Friesland, www.pensioenpaard.nl
logo artilens sponsor stal sibma 500
ArtiLens, hoofdsponsor van het Stal Sibma KNHS Talententeam

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacy policy

logo aequor logo fnrs logo vvp