Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS)

Stal Sibma is een FNRS ruitersportcentrum. Kiezen voor paardrijden bij een FNRS ruitersportcentrum is kiezen voor kwaliteit, veiligheid en een breed aanbod van uitstekende ruiteropleidingen. Stal Sibma wordt vanuit de FNRS gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Daarnaast gaan onze medewerkers naar bijscholingen en informatiebijeenkomsten om de manege en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Voor de ruiters van Stal Sibma, wordt bij inschrijving een ruiterpaspoort aangevraagd. Het is een registratiebewijs van het rijvaardigheidsniveau van de FNRS ruitersportopleidingen. De niveaus in het FNRS ruiterpaspoort zijn landelijk erkend bij alle, FNRS aangesloten, ruitersportcentra. Een ruiter die over het ruiterpaspoort beschikt is automatisch lid van de KNHS, de overkoepelende paardensportbond. Aan dit lidmaatschap zit tevens een collectieve ongevallenverzekering gekoppeld en kunt u profiteren van diverse ledenkortingen. Meer informatie over de FNRS kunt u vinden op www.fnrsvoorruiters.nl.

Stal Sibma neemt actief deel aan de mogelijkheden die de FNRS biedt, zoals de F-proeven, diplomarijden en de landelijke zitcompetitie.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Stichting Opvang oude manegepaarden en ponys in Friesland
Stichting Opvang oude manegepaarden en -pony's in Friesland, www.pensioenpaard.nl
logo artilens sponsor stal sibma 500
ArtiLens, hoofdsponsor van het Stal Sibma KNHS Talententeam

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacy beleid

logo aequor logo fnrs logo vvp