frenk jespers clinic friese paarden beoordelen stal sibmaFrenk Jespers zal zondag 28 april van 11.30 uur tot 16.30 uur een clinic verzorgen bij Stal Sibma in Rottum. Tijdens deze clinic zal het exterieurmatig beoordelen van Friese paarden aan bod komen gekoppeld aan de functionaliteit van het paard onder het zadel. Wat zegt het exterieur van een paard over de aanleg voor de sport?

 

Programma:
Na de ontvangst van de deelnemers zal Frenk een inleiding geven over het beoordelen van Friese paarden. Daarna wordt een aantal Friese paarden op stand en in vrije beweging beoordeeld. Later zullen we deze paarden terugzien onder het zadel en wordt onder andere het effect van exterieur op de beweging onder het zadel behandeld. Het belooft een interactief programma te worden waarbij veel ruimte is voor discussie en vragen van deelnemers.

Deze middag is interessant voor iedereen die meer te weten wil komen over dit onderwerp!

Frenk Jespers is jurylid bij de KFPS Hengstenkeurings-commissie. Hij heeft bijzonder veel ervaring in het opleiden en beoordelen van paarden.

Frenk heeft in 1975 de opleiding in NHC Deurne afgerond. Nadat hij 12 jaar gewerkt heeft aan de opbouw van manege Buitenhorst in Oosteind, heeft Frenk zich gespecialiseerd in de dressuur. Via de vele successen van Kirsten Beckers is Frenk de volle 9 jaar actief geweest als  hengstenkeuringscommissielid bij het KWPN en is hij medegrondlegger van de Pavo-Cup. Als jurylid en begeleider van jonge paarden voor WK Verden zijn er vele successen behaald. Verder is Frenk als bondscoach actief geweest voor Turkije.

In het Brabantse Teteringen runt hij samen met Cokky Jespers Dressuurstal en Africhtingsstal Jespers.

Aanmelden:
Aanmelden kan door een mail te sturen naar o.v.v. “Clinic Frenk Jespers”. De kosten bedragen EUR 42,50 per persoon (incl. lunch, koffie/thee met wat lekkers).


De clinic gaat door bij minimaal 20 deelnemers.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Stichting Opvang oude manegepaarden en ponys in Friesland
Stichting Opvang oude manegepaarden en -pony's in Friesland, www.pensioenpaard.nl
logo artilens sponsor stal sibma 500
ArtiLens, hoofdsponsor van het Stal Sibma KNHS Talententeam

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacy beleid

logo aequor logo fnrs logo vvp