Beste Paardencoaching Friesland Heerenveen Eqrian Rianne Sibma
Bij Stal Sibma kun je nu ook terecht voor paardencoaching voor kinderen, volwassenen en teams. Eqrian Coachen met Paard en Ziel is de coachpraktijk van Rianne Sibma en gevestigd bij Stal Sibma. Rianne is gecertificeerd paardencoach en bovendien aangesloten bij NOBCO en EMCC.

Paardencoaching is een bijzondere manier van coachen die helemaal niets met paardrijden te maken heeft maar wel alles met paardenkracht!

Als je worstelt met thema’s op het gebied van persoonlijk leiderschap, je kampt met burn-out of je wilt weer eens aan de slag met je eigen ontwikkeling, dan is paardencoaching een aanrader.

Paardencoach friesland kinderenOok voor kinderen die te maken hebben met thema’s rond bv weerbaarheid (denk aan pesten), zelfvertrouwen, scheiding van ouders enzovoort, is paardencoaching bijzonder effectief. Spelenderwijs ervarend leren met een pony/paard dat geen oordeel heeft en waarbij praten niet noodzakelijk is, kan al veel goeds doen bij een kind.

Het paard spiegelt namelijk waar het bij jou wringt, ook als je je er niet bewust van bent. Het is voor veel mensen een veilige en positief confronterende ervaring want een paard kent geen oordeel.

Paardencoaching is bij uitstek geschikt bij:
✨persoonlijk leiderschapsontwikkeling
✨rouwverwerking
✨burn-out (preventie en re-integratie)
✨trauma en PTSS
✨kinderen die worstelen met bv hun zelfvertrouwen, het lastig hebben op school enz.

Ook voor een origineel teamuitje kun je bij Eqrian Coachen met Paard en Ziel terecht! We zittin in Rottum, bij Heerenveen. Eqrian is dé plek voor paardencoaching in Friesland.

Kijk op www.eqrian.nl voor meer informatie!

Eqrian paardencoaching friesland Heerenveen

 

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Stichting Opvang oude manegepaarden en ponys in Friesland
Stichting Opvang oude manegepaarden en -pony's in Friesland, www.pensioenpaard.nl
logo artilens sponsor stal sibma 500
ArtiLens, hoofdsponsor van het Stal Sibma KNHS Talententeam

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacy beleid

logo aequor logo fnrs logo vvp