friesian horses sold sibma rottum 3
Piet Sibma heeft deze prachtige ruin naar de nieuwe eigenaren gebracht. Een perfecte match!🤩

for sale gelding
Bijzonder brave en knappe 14-jarige Friese ruin! Hij is echt ontzettend braaf in omgang en tijdens het rijden. Ook op buitenrit kijkt hij nergens van op. Hij is tevens beleerd voor de wagen.
In het verleden heeft hij M-dressuur onder het zadel gelopen. Dit maakt hem ook geschikt als leerpaard. Door zijn brave karakter is hij geschikt voor de meer onzekere ruiter en als gezinspaard.

sold ayke v epke stal sibmaVandaag heeft Ayke (v. Epke) onze manege verlaten om naar zijn nieuwe huis en gezin te gaan. Ayke was bij ons sinds hij een 6 maanden oud hengstveulen was. Hij was altijd zo lief als maar kan. Nu is hij een knappe 4 jaar oud prachtige Fries, klaar om het hart van zijn nieuwe baasje te veroveren

sold beautiful full papered STER mare lisa

In deze tijden van coronA kunnen we nog steeds fantastische nieuwe woningen vinden voor onze prachtige Friese paarden! Gisteren is deze prachtige STER merrie Lisan, drachtig van Julius 486, vertrokken naar haar nieuwe huis.

for sale stermare douwe

Deze prachtige hengst ‘Douwe’ heeft de uitstraling en bewegingen waar je maar naar blijft kijken 🤩  Als afstammeling van de beroemde Tsjalle 454 Elite Preferent heeft hij alle kansen om een fantastische sporthorse te worden.

inspections costa rica piet sibma

Piet en Johan waren in Costa Rica om friese paarden te presenteren bij de inspecties!

zamke columbia frisian horse sold

Na vier weken quarantaine en een transatlantische vlucht is stermerrie Zamke veilig aangekomen bij haar nieuwe eigenaar in Columbia.

veulen mare geboren stal sibma

Daar is ze: Mare fan Stal Sibma!

Afscheid van Jasper 366

Wat een geweldige hengstenkeuring! ❤️ Zoveel emoties en fantastische nieuwe kampioenen ❤️

En vooral nieuwe mensen en oude vrienden ontmoeten. Allemaal met dezelfde passie: het prachtige Friese paard! We hebben fantastische drie dagen gehad in onze stand in Leeuwarden en gaan vandaag verder thuis.

Mensen die op bezoek willen komen om onze sales paarden te ontmoeten of ons om andere redenen te ontmoeten, laat het ons gewoon weten. Onze deuren staan voor u open!

We kijken er naar uit om iedereen het komende jaar weer te zien in onze stal, bij inspectie in NL of in het buitenland of andere gelegenheden.

Bedankt en de KFPS voor een geweldig weekend op de hengstenkeuring!

Felicitaties voor de nieuwe kampioen van Hengstenhouderij Van Manen & family Derksen🎉

En de grootste dank gaat naar de familie Wijma voor 25 jaar Jasper 366 Elite!! Deze hengst heeft een grote plek in ons hart en heeft op een geweldige manier bijgedragen aan waar we vandaag staan ❤️💪

ruin hessel verkochtPiet met de STER ruin bij de nieuwe eigenaar
Vandaag heeft Piet deze knappe 5 jarige STER ruin (v. Hessel 480) naar zijn nieuwe thuis gebracht✨

black friday fries paard
#blackfriday

logo aequor logo fnrs logo vvp