sold friesian hors stal sibma netherlands

Deze twee prachtige Friesen hebben onze stallen vandaag verlaten en zijn nu bij hun nieuwe familie.

best stallion 2019 inspections england sibmaBeste hengst van de 2019 keuring in Engeland: Wytze. Eigenaar Sebastien Janini. Wij, Stal Sibma, zijn erg trots dat we deze geweldige hengst aan Sebastien hebben verkocht.

laatste stamboekkeuring van 2019 familie tjeerdsma van der meer

Met de laatste stamboekkeuring van dit jaar achter de rug, kijken wij terug op een fijn keuringsseizoen. Dat begon natuurlijk al op de Hengstenkeuring in januari waar we maar liefst 3 van de 7 hengsten aangewezen kregen voor het CO.

training preparing frisian horses exclusive scale

Het was een geweldige week! Genieten van het succes van trainen en africhten van paarden voor keuringen op kleine, exclusieve schaal 🤩

friesian horse sold wieke stal sibma
Onze prachtige, lieve Wieke heeft een nieuw thuis! We wensen hun veel geluk en plezier toe.

horse inspection norway
Afgelopen weekend was Piet Sibma samen met Johan in Noorwegen om de paarden te presenteren voor de keuring. Het was een geweldig succes! Goede kwaliteit paarden en geweldige mensen.

starmare sold terschelling stal sibma
Deze prachtige en superzachte starmare vond een nieuw huis voor altijd op een van de Nederlandse eilanden: Terschelling!

william mellanie dutch championships

Op 30 augustus hebben Willam en Mellanie bij het Nederlands Kampioenschap een score van maar liefst 65,89% behaald!!! Ze waren de eerste deelnemers in de ring en hadden slechts een paar kleine hickups.


Vannacht geboren: ✨Linde fan Stal Sibma✨

veulentje kendra van hadda en alwin
En de naam is ‘Kendra fan Stal Sibma’. Alwin 479 fan Synaeda (jisse 433). Alles ging heel goed.

wendy verkcoht familie oenama
Wendy is vandaag opgehaald door haar nieuwe eigenaren! We wensen de familie Oenema heel veel geluk en plezier met deze geweldige merrie✨

logo aequor logo fnrs logo vvp