ponydagen herfst kerstvakantie stal sibma rottum
In de Herfst- en Kerstvakantie organiseert Stal Sibma superleuke ponydagen! Tijdens deze dagen ben je de bezig met van alles dat te maken heeft met pony’s en paarden en ga je natuurlijk ook rijden!

piet sibma zwitserland keuring dochter kfps

Vandaag was een heerlijke allround dag voor Stal Sibma🤩

logo friesenpferde kfps zwitserlandPiet kwam in Dielsdorf, Zwitserland in actie op de keuring van de lokale dochtervereniging van het KFPS.

 De voorlopige startlijst voor de F-proeven zondag 7 oktober is bekend. Later deze week volgt de definitieve startlijst. Hou de website dus in de gaten!
startlijst f proeven 2018 vaag

zonsondergang paardrijden stal sibma
Paardrijden bij een prachtige zonsondergang!! Wat een heerlijke dag.

talentenwedstrijd tolbert stal sibma knhs
Vandaag waren onze 3-jarige paarden Stal Sibma’s William en Stal Sibma’s Winston voor het eerst van huis voor de talentenwedstrijd tijdens het subtop weekend in Tolbert. Met hun amazones Mellanie Welles en Sandra de Groot gedroegen ze zich fantastisch en lieten ze zich goed zien. Met ruim 70% voor William en bijna 64% voor Winston zijn we dik tevreden!!😃

halve finale knhs zitcompetitie sibma rottum
Vandaag heeft Hannah tijdens de halve finale van de KNHS Zitcompetitie gereden voor wat ze waard is. Een plek in de finale zat er net niet in, maar wat zijn we trots op deze topper!!

wiard mooie hengst te koop stal sibma fries paard
Wiard is een mooie hengst met een superfijn karakter. Hij wil graag voor je werken en toont altijd veel inzet.

centrale keuring drachten piet sibma kroon
Een prachtige dag op de Centrale Keuring in Drachten voor ons vandaag. Beide merries zijn voorlopig kroon verklaard: Yanneke fan Dulve van Gabriëlle Arendse van Tilborg en onze eigen Zita fan Steendans

verkocht rauke bloemen voor viola door rianne

Vandaag hebben we dit fantastische paard naar zijn nieuwe stal in Duitsland gebracht. Wat hebben we veel plezier aan hem beleefd de afgelopen jaren als jonkie, op de hengstenkeuring in de tweede bezichtiging en zijn succesvolle deelname in de dressuur.

knhs zitcompetitie kwartfinale stal sibma
Het was een prachtige sportieve dag vandaag bij de kwartfinale van de KNHS Zitcompetitie in Zwolle. Maar liefst 1000 deelnemers zijn gestart in de regiofinales afgelopen voorjaar, ca 250 per categorie. Om dan vandaag met vijf toppers in de kwartfinale te staan was al helemaal super.

Onze jaarlijkse open dag op zaterdag 1 september gaat dit jaar niet door!! We hebben besloten deze te verplaatsen naar het voorjaar van 2019!!

Agenda

Stichting Opvang oude manegepaarden en ponys in Friesland
Stichting Opvang oude manegepaarden en -pony's in Friesland, www.pensioenpaard.nl
logo artilens sponsor stal sibma 500
ArtiLens, hoofdsponsor van het Stal Sibma KNHS Talententeam

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacy policy

logo aequor logo fnrs logo vvp