caroline slisser rauke bakkeveenStal Sibma’s Rauke is op dreef! Met amazone Caroline Slisser reed hij gisteren in Bakkeveen 192 en 201,5 punten bij elkaar in de klasse L2-dressuur.

sandra kampioen

Onze medewerker Sandra de Groot heeft het weer geflikt dit weekend: Kampioen Indoorcompetitie B-dressuur met haar paard Tys T. van Sessing. Wij zijn hartstikke trots op haar!

gebitscontrole paard wolvega stal sibma

Vanmorgen met twee paarden naar de sporpaardenkliniek in Wolvega: gebitscontrole en een mokbad.

stalamazone sandra hengst tys van sessing fries kampioen

Dat de instructrices en medewerkers van Stal Sibma zelf fanatiek is in de sport, wisten jullie vast wel. Afgelopen weekend reden Angela Hoekman en Sandra de Groot met hun paarden in de klasse B-dressuur op de Friese kampioenschappen.

startlijst f proeven 2018 Stal sibma

De voorlopige startlijst voor zondag 4 februari 2018 is bekend. Vanaf 08:30 kan je het parcours verkennen en vanaf 08:40 is het losrijden in de binnenbak.

Voorbrengers verjaardags kalender piet sibma thialfFebruari is begonnen! Piet Sibma in de Friezen Voorbrengerskalender. Is een verjaardagskalender dus kan jaaaaaaren mee!

paard verkocht familie bakker
Bijna vier jaar is ze bij ons geweest: van veulen tot prachtige stermerrie en beloftevolle fokmerrie. Gisteren ging ze naar haar nieuwe stal.

Bijna 50 deelnemers aan FNRS-proeven!

fnrs proeven stal sibma 2018

Wat weer een heerlijke dag! Bijna 50 deelnemers aan de FNRS-proeven vandaag. En allemaal super goed hun best gedaan, wij zijn weer trots!

thumb mini pony dagkamp stal sibmaDrie dagen staan helemaal in het teken van alles wat met pony’s te maken heeft. Als je tussen 7 en 12 jaar bent, mag je dit niet missen!

Lachen is gezond, ook voor onze paarden  ????.
even lachen paard

Stermerrie Namke F. verkocht

Gisteren is dit fantastisch lieve paard naar haar nieuwe stal gegaan. Deze stermerrie van de preferente hengst Olof 315 uit stam 50 heeft maar liefst 19 preferente voorouders op haar stamboekpapier staan!

Agenda

Stichting Opvang oude manegepaarden en ponys in Friesland
Stichting Opvang oude manegepaarden en -pony's in Friesland, www.pensioenpaard.nl

Aanmelden nieuwsbrief

logo aequor logo fnrs logo vvp