inspections costa rica piet sibma

Piet en Johan waren in Costa Rica om friese paarden te presenteren bij de inspecties!

veulen mare geboren stal sibma

Daar is ze: Mare fan Stal Sibma!

ruin hessel verkochtPiet met de STER ruin bij de nieuwe eigenaar
Vandaag heeft Piet deze knappe 5 jarige STER ruin (v. Hessel 480) naar zijn nieuwe thuis gebracht✨

for sale stermare douwe

Deze prachtige hengst ‘Douwe’ heeft de uitstraling en bewegingen waar je maar naar blijft kijken 🤩  Als afstammeling van de beroemde Tsjalle 454 Elite Preferent heeft hij alle kansen om een fantastische sporthorse te worden.

carsten fan stal sibma selected

Zo trots op onze Carsten fan Stal Sibma die geselecteerd is voor de performance-test in januari. We hebben genoten van de reis met hem en nu heeft Carsten onze stallen verlaten om zijn eigen reist te maken met een andere familie! Wij wensen hem het allerbeste.

zamke columbia frisian horse sold

Na vier weken quarantaine en een transatlantische vlucht is stermerrie Zamke veilig aangekomen bij haar nieuwe eigenaar in Columbia.

sold friesian hors stal sibma netherlands

Deze twee prachtige Friesen hebben onze stallen vandaag verlaten en zijn nu bij hun nieuwe familie.

Afscheid van Jasper 366

Wat een geweldige hengstenkeuring! ❤️ Zoveel emoties en fantastische nieuwe kampioenen ❤️

En vooral nieuwe mensen en oude vrienden ontmoeten. Allemaal met dezelfde passie: het prachtige Friese paard! We hebben fantastische drie dagen gehad in onze stand in Leeuwarden en gaan vandaag verder thuis.

Mensen die op bezoek willen komen om onze sales paarden te ontmoeten of ons om andere redenen te ontmoeten, laat het ons gewoon weten. Onze deuren staan voor u open!

We kijken er naar uit om iedereen het komende jaar weer te zien in onze stal, bij inspectie in NL of in het buitenland of andere gelegenheden.

Bedankt en de KFPS voor een geweldig weekend op de hengstenkeuring!

Felicitaties voor de nieuwe kampioen van Hengstenhouderij Van Manen & family Derksen🎉

En de grootste dank gaat naar de familie Wijma voor 25 jaar Jasper 366 Elite!! Deze hengst heeft een grote plek in ons hart en heeft op een geweldige manier bijgedragen aan waar we vandaag staan ❤️💪

best stallion 2019 inspections england sibmaBeste hengst van de 2019 keuring in Engeland: Wytze. Eigenaar Sebastien Janini. Wij, Stal Sibma, zijn erg trots dat we deze geweldige hengst aan Sebastien hebben verkocht.

black friday fries paard
#blackfriday

laatste stamboekkeuring van 2019 familie tjeerdsma van der meer

Met de laatste stamboekkeuring van dit jaar achter de rug, kijken wij terug op een fijn keuringsseizoen. Dat begon natuurlijk al op de Hengstenkeuring in januari waar we maar liefst 3 van de 7 hengsten aangewezen kregen voor het CO.

logo aequor logo fnrs logo vvp